Udgiv og bed fungerer ikke: 6 smarte måder at promovere blogindlæg på

Du skrev lige et fremragende blogindlæg. Du er i ekstase nok til at klatre op på et bjerg og fortælle Gud selv, hvor fantastisk dit indhold er.


Men du har haft nul held med “offentliggøre og bede ” nærme sig.

Du vil ikke bare have en visning her eller der. Du vil have reel trafik. Du vil ikke bare have en del eller to. Du ønsker at blive viral.

Og med den rigtige markedsføringsmetode og lidt held, kan du!

Er du klar til at stoppe med at bede for det bedste og i stedet tage handling? Start med at bruge disse seks smarte taktikker til at promovere dit næste blogindlæg.

offentliggøre og bede

1. Synkroniser dit indhold

Synkronisering af dit indhold betyder, at du samtidig offentliggør det flere steder. Så når du rammer “offentliggør” på dine egne blogindlæg, offentliggøres det også andetsteds på nettet.

Sociale medier i dag, er for eksempel et sådant sted, der syndikerer sociale medierelaterede emner fra eksperter på området.

Hosting Kingdom syndikerer sit indhold kl Alltop.com.

Ved at sende dit indhold til relevante netværk, kan du udnytte deres publikum og trække flere ind på dit indhold.

Men du skal gøre dette smart. Du ønsker tydeligvis ikke at forstyrre Google ved at have en masse kopier af dit blogindlæg spredt ud over nettet. Så du vil syndikere dit indhold med pålidelige netværk, der enten ikke trækker det fulde indlæg eller ikke følges af Google.

Kathleen Celmins deler en vis indsigt i dette emne på Hubspot, så tjek det ud, hvis du får en chance.

2. Nå ud til dit netværk

At bede om sociale aktier er ikke mere effektivt end at bede for dem, men der er måder at udnytte dit netværk til at skabe trafik uden at irritere nogen.

Den første ting, du skal vide, er at aldrig sende en anmodning, der ligner noget, ”Del dette indlæg. Det ville betyde verden for mig! ” Medmindre folk virkelig synes synd på dig, er der ingen, der gider at låne dig en andel.

Vær også smart om, hvem du forbinder med. Hvis du beder nogen om at dele dit indlæg, skal det være en, du kender godt. Ellers kommer anmodningen fra spammy og vil være alt andet end effektiv.

Der er bedre måder at udnytte dit netværk uden åbenlyst at bede om aktier. Nøglen? Du skal gøre det noget for dem.

Her er et par taktikker, der kan vise sig effektive:

 • Tag folk på sociale medier, som du har nævnt eller citeret i dit blogindlæg.
 • Spørg en vens eller kollegas mening om den position dit blogindlæg indtager.
 • Tip en forbindelse om et nyt indlæg, der kan vise sig at være relevant og nyttigt for dem.

Her er et eksempel på en blogger, jeg kender, som brugte Twitter effektivt til at nå ud til hendes netværk om sit seneste indlæg:

Hvordan (ikke) til at kritisere en anden forfatter (fiktion) arbejde som forfatter http://t.co/gRYgl2FwtS @LittleZotzWrite @aliciarades hvad synes du? ��

– Pinar Tarhan (@zoeyclark) 22. august 2015

3. Tryk på for at påvirke Marketing

Den taktik, du bruger for at sprede ordet via dit netværk, ligner de metoder, du kan bruge til at få påvirkere til at dele dit indhold.

Men da påvirkere modtager masser af anmodninger om aktier hver dag, kan processen være lidt mere involveret.

Den første ting, du skal gøre? Begynd at oprette forbindelse med nævnte influencer. Find et par mennesker i din niche, der har vildt populære blogs og et stort socialt efterfølgende.

Følg derefter deres blogs og sociale profiler. Efterlad kommentarer og del deres indhold. Du kan endda skyde dem en nyttig e-mail eller bare en besked for at sige “tak.”

Gør dette til en vane, så de over tid genkender enten dit navn, ansigt eller begge dele.

Når du er klar til at bede dem en fordel, skal du huske det igen, det handler om at gøre din anmodning vigtig for dem.

Det er derfor, du ønsker at lave et blogindlæg, der hjælper dig med at få mest muligt ud af influencer-marketing, før du beder om aktier. Gør dette ved at inkludere nævninger af disse påvirkere i dit indhold.

Medtag f.eks. Et tilbud fra dem. Hvis du kan komme i kontakt med dem på forhånd og snag en hurtig samtale, er det endnu bedre!

En anden teknik er at skrive et indlæg, der komplimenterer en af ​​deres, såsom ved at udvide det eller tilbyde et modsat synspunkt.

Derefter bringer dit indlæg opmærksomhed via e-mail, en blogkommentar eller en Twitter-omtale.

4. Del flere steder, oftere

Du deler allerede dit indhold på sociale medier, men lad mig spørge dig dette: Hvor mange sociale netværk deler du på, og hvor ofte deler du?

Hvis du kun deler dit link på et eller to netværk, og kun når du offentliggør dit indlæg, går du glip af en masse eksponering!

Start med at udforske steder, hvor du kan dele dit indhold.

Der er de åbenlyse platforme som Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ og Pinterest, men hvorfor ikke prøve at dele dine links så godt i grupper, såsom LinkedIn, Google+ eller Triberr grupper?

Du kan også tilføje dine links til bogmærkewebsteder som Reddit og StumbleUpon samt deltage i brancherelaterede fora.

Nu, hvor du er flere steder, skal du blive mere aktivt involveret. Du kan starte med at tweete det samme link oftere, men med en lidt anden meddelelse. I grupper og fora finder du spørgsmål, der vedrører indlæg, du for nylig har offentliggjort, og brug et link til dit indhold som en ressource.

5. Skriv et gæstepost eller -serie

Så du har gearet sociale medier og påvirkere, men har du nogensinde overvejet, hvordan du kan udnytte dit eget indhold til at markedsføre dit andet indhold?

Det er simpelt.

For eksempel skriver du et gæstepost til en populær blog om et emne, der ligner det, du allerede har skrevet. Derefter bruger du dit blogindlæg som en ressource i artiklen.

Advarselsord: Nogle blogs tillader ikke, at du inkluderer links tilbage til dit eget indhold i gæsteposter, så sørg for nøje at gennemgå retningslinjerne for indsendelse.

Du kan også promovere dine indlæg ved at skrive en serie på din egen blog. På den måde kan del 1 føre trafik til del 2 og vice versa.

6. Efterlad en kommentar

En sidste smart måde at markedsføre dit indhold på er at give kommentarer til andre menneskers indhold.

Ikke kun er dette en fantastisk måde at opbygge relationer og gøre andre former for markedsføring lettere, men mange blogs vil linke tilbage til dit websted i kommentarsektionen.

Kig efter blogs med CommentLuv-plugin, der giver dig mulighed for at tilføje et link til et af dine seneste indlæg.

Selvom det ikke nødvendigvis hjælper med søgemaskineoptimering, kan det hjælpe med trafik, hvis du lægger en tankevækkende kommentar til en ret populær og relevant blog.

At promovere din blog gennem disse teknikker kan kræve en masse arbejde, men hvis du er flittig og fokuserer på at give andre mennesker værdi, kan disse taktikker gøre vidundere.

Hvilken af ​​disse metoder vil du først bruge til at promovere blogindlæg?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map