Sådan starter du en blog og tjener penge: myte eller virkelighed?

Blogging er en fantastisk måde at tiltrække nye kunder og klienter til et websted for at øge indtægterne. Blogging i sig selv er dog også en bevist måde at tjene penge online.


hvordan man starter en blog og tjener penge

Hvis det gøres korrekt, kan publicering af indhold på din blog blive en forretning i sig selv. En, der har potentialet til at konkurrere og endda overskride indtægterne fra mange traditionelle ansættelsesformer.

Blogging til sjov har mange fordele, herunder glæden ved det kreative udtryk, at hjælpe andre og forbinde med ligesindede mennesker, for ikke at nævne den katartiske oplevelse af at udlufte dine frustrationer. Det er imidlertid også meget muligt tjen penge på en blog, og i nogle tilfælde tjener en masse penge.

Hvis ideen om at tjene penge ved blogging lyder tiltalende, vil dette indlæg give dig nogle råd om, hvordan du kan gøre denne drøm til virkelighed. Du kan også finde eksempler på succesrige bloggere, der tjener en sund indkomst online.

Hvem ved ved at starte din egen blog i dag, denne gang næste år, også du kunne være godt på vej til tjener fem tal om måneden fra blogging om din lidenskab.

Smart passiv indkomstblog

Blogging: Bliv rig langsomt

Den gode nyhed om blogging er, at enhver med en computer eller endda en tablet eller smartphone og en internetforbindelse kan komme i gang. Selvom det er bedst at investere lidt penge på forhånd for at sikre, at du ‘ejer’ din blog, snarere end at stole på en gratis service, der er vært på en andens servere, er der intet der forhindrer dig i at hoppe over til WordPress.com og starte en blog lige nu.

WordPress mobil blogging

Denne lave adgangsbarriere har dog sine ulemper. For det første er der utallige blogs derude, der dækker alle tænkelige emner, alle kæmper for opmærksomheden fra deres målgruppe.

Mens den dårlige nyhed er, at de fleste blogs ikke tjener nogen penge, er den gode nyhed det formlen til at tjene penge på en blog er ret enkel: offentliggøre godt indhold til et specifikt publikum, og gør det regelmæssigt.

Kort sagt, hvis du vil tjene penge på blogging, du skal være i det i lang tid. Ikke kun det, men du skal være parat til at komme i arbejde, ofte i måneder eller endda længere uden at se nogen resultater.

Hvis du imidlertid er en af ​​de få, der kan fortsætte gennem de magre tider, når ingen besøger dit websted eller læser dit arbejde og gør det ud på den anden side, er der en god chance for, at du får det, det kræver at blive en økonomisk succesrig blogger.

Hvad skal du blogge om?

Vi finder ud af, hvordan din blog vil generere en indkomst inden for kort tid, men for de fleste blogs er den anbefale eller annoncere produkter og tjenester relateret til emnet på bloggen. Men hvordan vælger du et emne eller vinkel til din blog?

Nogle spørgsmål, der kan hjælpe dig med at brainstorme emnet på din blog, inkluderer:

 • Hvad er du passioneret omkring?
 • Hvilke emner ved du allerede mere om end den gennemsnitlige person?
 • Hvad vil du gerne blive ekspert i?

Hvis du er ekspert på noget, eller endda bare mere vidende end den gennemsnitlige person, du er i en god position til at hjælpe andre.

Men selvom der ikke er noget, du udmærker sig i, og at du også ville være glad for at skrive om regelmæssigt, er en anden mulighed at lære på jobbet. Er der noget, du altid har ønsket at lære eller blive ekspert hos?

Måske har du altid ønsket at lære en nyt sprog, eller blive programmerer. Ved at dokumentere din rejse fra begyndere til ekspert på din blog, kan dit publikum følge med og lære også.

Før en løsning på et emne til din blog, skal en del af udvælgelsesprocessen også involvere afgørelse af, om emnet kan være rentabelt eller ej. En måde at fortælle er at finde ud af, om der er virksomheder, der tilbyder tjenester eller løsninger på dette felt? Er der relaterede produkter, du kan markedsføre?

Selv hvis der ikke er et åbenlyst produkt eller en tjeneste, du kan annoncere på din blog eller anbefale til dine læsere, kan du stadig tjene penge med det emne, da vi vil dække næste.

Sådan tjener du penge på din blog

Når det kommer til at tjene penge eller generere indtægter fra din blog, er der masser af muligheder derude. Imidlertid, tre vigtigste indtægtsmetoder skiller sig ud fra mængden:

Viser annoncer på din blog er en afprøvet mulighed. Hvis du lige har lanceret din blog, vil du ikke være i stand til at tiltrække opmærksomheden fra de højt betalende annoncører lige nu. Dog kan også de nyeste blogs tilmelde sig Google AdSense programmer og start visning af kontekstfølsomme annoncer. Disse annoncer vil give dig et par cent til et par dollars, hver gang nogen klikker på dem.

Anbefale produkter eller tjenester kan også tjene dig en sund indkomst. Mange organisationer tilbyder et tilknyttet program, hvorigennem du kan tjene en provision for hver kunde, du sender deres vej. Et af de største eksempler på dette er Amazon og deres Associated-program.

Amazon Associates

Uanset hvad du blogger om, skal der være et relateret produkt til salg på Amazon. Ved at henvise dine læsere til butikken kan du tjene op til 10% af hvad de bruger i løbet af de følgende 24 timer. Prøv at besøge webstederne for ethvert produkt- eller tjenesteudbyder, der er relateret til din blogs emne for at se, om de har et tilknyttet program, du kan være med på.

Selvom der ikke er nogen annoncører eller tilknyttede programmer, der er relateret til emnet på din blog, er der intet, der forhindrer dig i at tjene penge på din blog ved oprette dit eget produkt eller din tjeneste. Når du har opbygget et publikum af regelmæssige læsere, har noget så enkelt som at oprette Kindle eBooks til dit publikum potentiale til tjen en imponerende fem tal om måneden.

Tjen penge på med Kindle e-bøger

Spørg dig selv, hvilke fælles problemer dine læsere kæmper med, når det kommer til at oprette et produkt eller en tjeneste? Ville en smartphone-app hjælpe dem? Kunne du tilbyde en service, der ville løse deres problemer? Kan du oprette et medlemsområde eller et kursus for at lære dem, hvordan man overvinder deres problemer?

Dog beslutter du at tjene penge på din blog, bliver du nødt til at starte med at offentliggøre gratis indhold af høj kvalitet for at opbygge dit publikum og omdømme. Først da har du succes med at vise annoncer, promovere tjenester eller lancere dine egne produkter.

Forvent ikke at blive millionær

Selvom du ikke burde forvente at blive millionær og forlade dit job natten over, afhængigt af emnet på din blog og mængden af ​​arbejde, du er parat til at lægge på din hjemmeside, er der virkelig ingen grund til, at det ikke kunne ende med at blive din vigtigste indkomstskilde.

Ud over at tjene penge direkte, har din blog også potentialet til åbne mange nye muligheder. Dette kan variere fra at oprette forbindelser med ligesindede, tale engagementer, udnytte dit publikum til at starte din egen venture, eller bare jord, du tilbyder, til at bruge dine nyfundne blogging og content marketing færdigheder til at hjælpe med at promovere andre mærker, virksomheder og websteder.

Når det kommer til at tjene penge online, er en blog det perfekte sted at starte. Mens blogging kan være et mål i sig selv, hvem ved, hvor det kan tage dig?

Blogging Succeshistorier

Internettet er fuld af succesrige blogs, og mange af disse bloggere deler gerne deres historier for at hjælpe andre med at følge i deres fodspor.

På hans populære online marketing blog, Mathew Woodward, ikke kun deler hvor meget han tjener på at blogge hver måned, men også indkomstrapporter fra andre bloggere, der tjener penge online.

Det Digital fotograferingsskole er et godt eksempel på en blog, der startede som et lidenskabsprodukt af dens forfatter, før det blev en fuldt udbyggede penge at gøre maskine. Ved at dele råd om, hvordan man tager fantastiske fotos og derefter anbefale relaterede produkter til dens læsere, såvel som at udgive e-bøger, kunne denne blog generere indtægter med stor succes.

Nerd Fitness sammensmeltede to lidenskaber fra sin skaber: nerdisme og fitness. Resultatet var en meget succesrig blog, der bragte et stort samfund, rentable e-bøger, en premium medlemskabspakke, og live begivenheder.

Hvis du har brug for lidt mere inspiration, inden du starter din blog, inkluderer andre motiverende pro-blogger-succeshistorier: Yaro Starak, Nomadisk Matt, en blog om et skit resort og Zen vaner, for blot at nævne nogle få.

Konklusion

Selvom det er let at starte en blog, er det sandsynligvis kun dem, der er villige til at bruge tid og kræfter på at offentliggøre kvalitetsindhold regelmæssigt, når de når deres mål om at tjene penge.

Hvis du kan finde en måde at hjælpe din målgruppe og tilbyde dem noget de ikke let kan finde andre steder, så er der enhver chance for at du kunne være den stolte ejer af en succesrig blog.

For mange succesrige bloggere viste deres blog sig at være springbrættet for en verden af ​​muligheder, som de ellers aldrig ville have troet muligt. Hvis du er klar til udfordringen, kan det at du starter en blog i dag være det bedste, du nogensinde gør.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map