Introduktion til indholdsleveringsnetværk til et hurtigere WordPress-websted

Hvis du leder efter måder, hvorpå dit WordPress-websted kan indlæses hurtigere for at levere en sjovere oplevelse til dine brugere og høste alle de fordele, der er forbundet med det, er du måske stødt på forkortelsen CDN eller indholdsleveringsnetværk.


Netværk til levering af indhold er i det væsentlige vært for meget af dit websteds indhold på servere, der er distribueret over hele verden. Fordelen med dette er, at når en besøgende når dit websted, kan indholdet indlæses fra det datacenter, der er tættest på dem, hvilket forbedrer den tid, det tager for siden at indlæse.

>> Download din udskrivbare PDF-version af dette indlæg her << [/ Sociallocker]

Mens du måske er skeptisk over for forskellen, hvor en server kan placere på oplevelsen af ​​en besøgende på dit websted, undersøgelser har vist at millisekunder gør virkelig en forskel. Langsome indlæsningstider kan påvirke brugertilfredshedsniveauer, den opfattede pålidelighed og målkonverteringskurser på dit websted.

Så uanset om du sælger varer fra dit websted, eller du bare ønsker at tilbyde den bedst mulige brugeroplevelse, kan brugen af ​​en CDN-tjenester meget vel hjælpe dig med at nå dine mål.

CloudFlare netværkskort

CloudFlare CDN-netværkskort

Hvordan fungerer en CDN-service?

Selvom indholdsleveringsnetværk er inden for webhosting, leverer de en anden type service. Typisk vil en CDN blive brugt til at være vært for de statiske aspekter af dit WordPress-websted, såsom medieindhold, herunder billed-, lyd- og videofiler, samt JavaScript- og CSS-filer.

CDN-tjenesten kopierer det statiske indhold på et websted til deres distribuerede netværk af servere, der er placeret i datacentre over hele verden. Hver gang en besøgende åbner en side på dit websted, indlæses dette indhold fra den server, der bedst er placeret for at levere indholdet så hurtigt som muligt ud af alle tilgængelige muligheder.

Når du har valgt en CDN-tjenesteudbyder, skal du konfigurere dit websted til at oprette forbindelse til deres servere. Efter denne indledende opsætning er der imidlertid intet mere at gøre fra din side, da CDN-tjenesten administrerer distributionen af ​​statiske filer til deres servere. De sørger også for at beregne og forbinde besøgende til det relevante datacenter, der leverer den optimale sideindlæsningstid.

Hvem et CDN ikke er til

Hvis dit websted ikke har meget indhold eller en global rækkevidde, er der muligvis ikke et reelt behov for at gøre brug af tjenesterne i et indholdsleveringsnetværk.

Lokale websteder, der imødekommer en bestemt geografisk placering, kan være bedre med at finde en webhost med et datacenter i deres målområde. Mens brugere, der er baseret overalt, stadig kan få adgang til webstedet, vil de i det geografiske kerneområde opleve et hurtigere indlæsningswebsted.

Alternativt, hvis dit websted ikke inkluderer masser af indhold, især store mediefiler, er tjenesterne på en CDN muligvis ikke det bedste afkast på din investering, hvis du endnu ikke skal opgradere din webhosting.

Ting at se efter, når du vælger en CDN-service

Her er en tjekliste over punkter, du skal overveje, når du handler rundt efter en CDN-tjeneste, der kan fremskynde leveringen af ​​dit websteds indhold:

Hvor distribuerede er deres servere

Jo mere du ved om dine besøgende og hvor de er geografisk baseret, jo bedre udstyret vil du være, når det gælder valg af et CDN.

Hvis størstedelen af ​​dine besøgende er hjemmehørende i USA og Storbritannien, er det nødvendigt at sikre, at eventuelle CDN-tjenester, du har en liste, har datacentre på disse placeringer. Alternativt, hvis der ikke er noget mønster, hvor dine besøgende er baseret på og du har et virkelig globalt publikum, derefter bør man søge et CDN, der afspejler dette, være en prioritet.

Hvordan fungerer deres prisplaner?

CDN-tjenester opkræver typisk den mængde data eller båndbredde, som dit websted bruger, selvom dette ikke altid er tilfældet. Selvom det er relativt let at finde ud af, hvor meget diskplads dit websted har brug for, er det mindre let at fastlægge mængden af ​​båndbredde, det bruger, især når man prøver at tage svingende trafikniveauer med i betragtning.

Dette kan gøre at forudsige omkostningerne ved et CDN mere hit og miss end det kunne være. Men som de bedste CDN’er vil tilbyde fleksible planer der giver dig mulighed for at skifte fra et niveau eller niveau til et andet, efterhånden som dine behov vokser eller mindskes, du kan undgå at betale for mere båndbredde, end du har brug for eller bruge.

Giver de support til WordPress?

Hvis dit websted er bygget ved hjælp af WordPress eller en anden CMS eller publiceringsplatform, er det vigtigt at kontrollere eventuelle CDN-understøttelser af denne software. Mens mange vil, giver nogle muligvis mere integration end andre. Dette kan omfatte skræddersyede tjenester og kompatibilitet med populære cache-plugins, såsom de populære og gratis W3 samlet cache eller WP Super Cache plugins.

Disse plugins gør det meget let at integrere et CDN med dit WordPress-websted, samt have mange andre fordele. Dette gør support til dem eller en lignende mulighed vel værd at kigge efter, når du vælger en tjenesteudbyder.

Bedste CDN-indstillinger for WordPress-brugere

Nu hvor du ved, hvad et CDN er, og hvordan det kan være til gavn for dit websted, såvel som nogle ting, du skal kigge efter, når du vælger en service, her er nogle muligheder, du måske vil tage et nærmere kig på.

MaxCDN

MaxCDN inkluderer stor support til WordPress, herunder integration med W3 Total Cache-plugin. Faktisk kan du gøre det for at få en bedre idé om, hvordan denne service fungerer med dit websted se deres installationsvejledning til WordPress og W3 Total Cache-brugere.

MaxCDN tilbyde en gratis prøveperiode og med priser, der starter fra kun $ 9 pr. måned, er dette en overkommelig måde at øge dit websteds hastighed på.

CloudFlare

CloudFlare er et andet populært valg blandt WordPress-brugere. I erkendelse af dette har dette CDN gjort deres service så let at konfigurere til WordPress-websteder som muligt og har oprettet deres eget plugin for at gøre det.

CloudFlare tilbyder mere end blot en netværkstjeneste for indholdslevering, men deres betalte CDN-planer starter ved $ 20 pr. Måned, og de opkræver ikke, afhængigt af hvor meget båndbredde dit websted bruger. De har også gratis planer til rådighed til lette brugere.

WPPronto

WPPronto tidligere opereret under navnet WPCDN, hvilket skulle give dig en idé om de tjenester, de er specialiserede i.

Virksomheden tilbyder nu WordPress-hosting med integration med CloudFlare CDN i hjertet af deres hostingplaner. Priser starter fra $ 20 pr. Måned, som inkluderer hosting til et WordPress-websted på et solidt drev og ubegrænset CloudFlare CDN-båndbredde. Du får også adgang til et team af dedikerede WordPress-supporteksperter og beskyttelse af flere lag for at holde dit websted sikkert.

Konklusion

Forhåbentlig kan du nu se værdien af ​​at bruge et CDN til at være vært for noget af indholdet fra dit websted.

Hvis dette lyder som en service, som dit websted ville drage fordel af, så tilbyder ovenstående anbefalinger nogle gode planer for at passe til en række websteder, fra nye blogs, dog til indtægtsgenererende websteder og online butikker.

Hvis du har spørgsmål om indholdsleveringsnetværk eller andre former for webhosting, bedes du efterlade en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map