Hvad man skal kigge efter, når du vælger en webhost til dit WordPress-sted

Hvornår at vælge en webhost til et WordPress-websted det er værd at undersøge, hvilke yderligere WordPress-funktioner, der tilbydes for WordPress-brugere. At vide dette kan gøre dit liv meget lettere, når det kommer til at tage den rigtige beslutning om, hvem der skal være vært for dit websted.


På mange måder den rigtige type webhosting er nøglen til et vellykket websted. Hvis det gøres rigtigt, kan det hjælp til SEO og føre til øget salg og konverteringer.

hvad man skal kigge efter i wordpress hosting

Mere end det, at en webhostetjeneste skal give god kundesupport, øge hastigheden på webstedet, administrere opdateringer og sikkerhed samt meget mere.

Der er mange forskellige funktionsrige WordPress-hosting-pakker derude og det er vigtigt, at du vælger en, der vil gavne dit websted mest. Så hvad skal du virkelig være på udkig efter?

I dette blogindlæg dækker vi nogle af de funktioner, der virkelig kan være til gavn for WordPress-brugere, såvel som at anbefale nogle WP-webhosts, der kan levere dette serviceniveau.

Et-klik-installation af WordPress

En vigtig funktion, man skal kigge efter, når man vælger en webhost til dit WordPress-websted, er en ‘Et klik på installation’. Dette betyder bogstaveligt, at WordPress kan installeres med et enkelt klik, hvilket sparer dig meget tid og kræfter.

WordPress Hosting Funktioner WP Engine

WP-motor er en meget populær hostingtjeneste til WordPress-brugere, da den er dedikeret specifikt til WordPress-hosting.

Blandt mange andre ting tilbyder WP Engine en installationstjeneste med et klik, og hvis du allerede har et WordPress-sted installeret andetsteds, overfører de det til deres servere gratis.

Derfor er dette en fantastisk hostingtjeneste at vælge, hvis du vil have en hurtig og effektiv hostingudbyder.

WordPress bruger support

Med væksten af ​​softwaren tilbyder mange webværter nu WordPress-specifikke kunde support. Sørg for at kontrollere supportoplysningerne for at se, om de specifikt nævner WordPress. Dette kan hjælpe med at konstatere, at de har erfaring med at støtte det. Dette er vigtigt for ro i sindet, så du ved, at hvis der opstår problemer, så kan de hurtigt sorteres ud.

WordPress-funktioner pagt

Pagely er en service, der tilbyder dedikeret WordPress-hosting, og de har en dybdegående software. Med Pagely får du adgang til deres supportmedarbejdere 24 timer i døgnet, hvis noget skulle gå galt.

Servere optimeret til WordPress

En anden nøglefunktion at kigge efter er webservere der er optimeret specifikt til WordPress. Dette betyder, at dit websted indlæses hurtigt og effektivt uden fejl eller forsinkelse. En nøgleårsag til høje afvisningsrater er et langsomt sted. At vælge en hosting, der har servere, der er konfigureret til WordPress, kan virkelig gøre en enorm forskel for belastningstiderne på dit websted.

Derfor forbliver dine besøgende engagerede i indholdet og forbliver på dit websted, muligvis ved at købe et produkt eller en tjeneste.

WordPress Funktioner SiteGround

SiteGround tilbyder hurtig indlæsning af hosting på servere optimeret til WordPress. Med tre separate datacentre-placeringer i Amerika, Europa og Asien er denne hostingtjeneste et godt valg, hvis dit websted vil tiltrække besøgende fra hele verden.

Administrerede opdateringer og automatiske sikkerhedskopieringer

En funktionsrig WordPress-hostingtjeneste vil administrere opdateringer, automatisk installering af den nyeste version af WordPress til dig og tilbyder også muligheden for at opdatere plugins og temaer, hvis du ønsker det. Dette vil holde dit websted effektivt, sikkerhedsbeskyttet og opdateret med de nyeste funktioner og funktionalitet.

Hvis du valgte en hostingtjeneste, der opdaterer WordPress på dine vegne, sparer det dig tid og giver dig ro i sindet, at dit websted er i gode hænder.

WordPress-funktioner pagt

Pagely igen har gode bestemmelser til administrerede opdateringer og sikkerhedskopier. De implementerer centrale WordPress- og plugin-opdateringer. Sikkerhedskopierer også dit websted dagligt, så du kan gendanne dit websted, hvis det er nødvendigt med mindst mulig afbrydelse for dine besøgende.

Iscenesættelse af servere

EN iscenesættelsesserver er et offline område, hvor du kan udføre udviklingsarbejde på dit websted uden at det er tilgængeligt for dine besøgende. Når du er tilfreds med ændringerne, kan du derefter skubbe dem til dit websted uden at risikere, at dit live-site bliver ødelagt af en kodefejl eller en række hurtige ændringer, der forvirrer dine besøgende.

WordPress Funktioner GoDaddy

Kom så far er en velkendt webhost, der for nylig er begyndt at skabe reelle bestemmelser til at imødekomme WordPress-brugere. Gennem deres planer får du adgang til et iscenesættelsesmiljø, hvor du kan arbejde på dit websted isoleret uden at forstyrre brugeroplevelsen. Dette er en stor ressource, da du kan lege med dit websted og skabe design og layout, før du deler det med dit publikum.

Prisfastsættelse

Webhostepakker er forskellige pris og du skal finde en udbyder, der kan administrere dine websteds behov, mens du stadig matcher dit budget. WordPress-specifikke hosting-tjenester har tendens til at være dyrere end standardplaner, men de har de ekstra funktioner og forbedret ydelse, som du muligvis har brug for.

Husk, at du kan skifte hostingudbydere, så hvis du vil starte med en billig plan, kan du altid opgradere senere, når dit websted og publikum er vokset og pengene kommer ind.

Rabatter fra værter og andre WordPress-tjenesteudbydere er også værd at undersøge, da de kan spare dig for en hel del penge. Dette er altid et plus, når du først starter et websted. Nogle gange tilbydes temaer eller plugins med en rabat, eller nogle gange tilbyder hostingudbyderen deres tjenester til en billigere pris, afhængigt af aftalen.

Afsluttende tanker

Hver af de forskellige ovennævnte webværter kan være en god mulighed for at være vært for dit WordPress-websted. Lav en liste over, hvad du virkelig har brug for fra din hostingudbyder, og tjek derefter, hvilken der er den bedste match. Brug dog ikke for lang tid på det. At vælge en hosting er bare starten, du har stadig en hel webside at bygge.

Hvilke funktioner ser du efter i en webhost? Hvilke WordPress-specifikke funktioner ville få dig til at skifte webhost? Del dine tanker nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map