Er “Ubegrænset” Webhosting virkelig Ubegrænset?

Ordet ‘ubegrænset’ er godt. I sin rå form antyder det, at når nogen tilbyder ubegrænsede mængder af hvad det er, jeg vil, så er jeg ved at gå i gang med en temmelig sød tur.


>> Klik her for at downloade PDF-filen <<

er ubegrænset hosting virkelig ubegrænsetEller så tænkte jeg på én gang. Bundtet ud af ubegrænsede serveringssteder, trukket frem for chefen for at misbruge ubegrænsede sygefraværsregler og forbudt til bænken for at udveksle mig selv på fodboldbanen et ubegrænset antal gange, det føltes mere og mere som når jeg engagerede mig i noget, der stillede ubegrænsede tilbud, har jeg altid formået at få gjort overstået. Senere, da jeg trådte ind i onlineverdenen med at oprette websteder, bemærkede jeg, at mange af hostingfirmaerne tilbyder “ubegrænset” dette, det og noget andet. Mine tidligere oplevelser løftede straks nogle røde flag med dette … ja, måske ikke med det samme, jeg blev stadig ophidset! Heldigvis i dag er jeg dog meget savnere ved brugen af ​​dette ord og især hvad nogle hostingfirmaer virkelig kan give, når de lokker dig med deres ubegrænsede løsninger..

Hvis du er temmelig ny med konceptet med webstedshosting, og alligevel ved du, at du har brug for at have hosting for at få dit websted live online, kan du stadig være i et faser af at prøve at afgøre, hvilket hostingfirma der har den bedste plan for dig. I dine hostingrejser er der en meget god chance for, at du har stødt på de websteder, der tilbyder ubegrænset båndbredde og ubegrænset diskplads. Så vi er på samme side her, lad os hurtigt sammenfatte, hvad disse to faciliteter er, hvilket vil hjælpe os med at få et bedre perspektiv som slutbruger med hensyn til, hvad hostingfirmaerne forsøger at sælge os. Båndbredde er den mængde data, der kan overføres fra dit websted til browseren af ​​søgere, der besøger dit websted. Jo flere grafik og videoer på dit websted, jo mere båndbredde skal dit websted fungere korrekt. Diskplads er på den anden side den plads, du har afsat til opbevaring af dit websted på hostingfirmaets server.

Lige nu tænker du måske ‘så hvad’ til båndbredde og diskplads, fordi ‘værten med mest’ annoncerer ubegrænset kapacitet til disse faciliteter alligevel. God pointe! Men tænk over dette. Hvis dit websted hostes på en delt server med tusinder af andre websteder, skal det på et eller andet tidspunkt påvirkes, at serverens kapacitet til at fortsætte med at tilføje mere og mere båndbredde og diskplads til den. En server er en fysisk enhed, dens størrelse kan ikke være begrænset. Der skal være en hård grænse for ressourcen et eller andet sted. Dette gælder ikke kun begrænsningen af ​​lagringsserveren. Når du også ser ubegrænsede tilbud på domæner, underdomæner, e-mail-konti og alt andet, som hostingfirmaet kaster i lokkebunden, vil der være omkostninger for den udbyder, der bliver nødt til at sive ned til sine kunder et eller andet sted langs linjen.

Hvordan kan hostingsvirksomheder lovligt annoncere, at de giver dig ‘ubegrænset’ noget? Det kan de godt, fordi når du loggede på med dem, fortalte du dem, at de kunne (måske blindt) acceptere deres servicevilkår uden at kontrollere, hvad meningen er bag betingelserne for din hosting. Det fine udtryk indikerer et eller andet sted, at henvisningen til tilbudet om ‘ubegrænset’ virkelig er et tilbud, som de ikke sætter et loft på niveauet for dit websteds aktivitet. Det vil sige, medmindre dit websted bliver så stort fra dine tilføjelser til det eller så populært, at det lægger en belastning på serverens ressourcer. Hvis dette sker, kan dit websted tages offline. Har du nogensinde søgt efter et sted kun for at finde et sted en hvid side med fed sort sort, der skriker “Båndbredde grænse overskredet”?

På dette tidspunkt tænker du måske, at dette lyder helt uretfærdigt for webstedsejere, der ligner en nåde fra disse store mobberende tyranner, der er vært for konglomerater. Dette er sjældent tilfældet. Forudsat at du har en god forståelse af, hvad du agter at gøre for dit websted, og hvor stort du forventer, at det bliver, er chancerne for, at du aldrig engang behøver at tænke over eventuelle problemer med din hostingudbyder. I virkeligheden vil din konto sandsynligvis ikke engang gå tæt på at bruge den tildelte båndbredde. Kontoen for andre brugere, som du deler serveren med, vil heller ikke. Dette betyder, at båndbredde og andre kvoter, der anvendes på konti på serveren, kan holdes til et rimeligt beløb til en meget fair og tiltalende pris. I de fleste tilfælde viser det sig at være en win-win for begge parter.

Ubegrænsede hostingplaner giver en meget god mulighed med hensyn til omkostninger og service, forudsat at du er komfortabel med, at du ikke tilføjer overskridelser til dit websted for at tip dine brugsgrænser over kanten. Hvis du er usikker, skal du søge online efter værktøjer til sammenligning af værter, som giver dig mulighed for at indtaste dine forventede brugsoplysninger og finde den vært, der bedst matcher dine behov. Læs også gennem en værts TOS, før du logger på, og hvis du er i tvivl, skal du tale med dine potentielle udbydere for at få bekræftelse om eventuelle bekymringer vedrørende dine ‘ubegrænsede’ fordele, som de tilbyder..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map