Er dit websted sikkert fra at hacke på en delt hosting-server?

Hvis sikkerheden på dit websted eller din blog ikke er noget, som du bekymrer dig for meget for, kan du måske begynde at give det i det mindste noget overvejelse. Nogle uheldige webejere oplever, at deres websteder bliver angrebet gentagne gange til trods for, efter deres mening, at de har gjort alt for at forhindre det. Men har de det?


>> Klik her for at downloade PDF-filen <<

Er delt hosting sikkert mod hackingI betragtning af at så mange websteder er gemt på en delt server og er beregnet til at være beskyttet af værten, der huser dem, er det foruroligende, at så mange registrerede hackinghændelser og forsøg rapporteres med sådan regelmæssighed. Hvis du er en af ​​de små til mellemstore webejere, der betaler din vært for at beskytte dine websteder, er det måske bare tid til at overveje din holdning til sagen og gennemgå, hvis delt hosting giver dine online aktiver den beskyttelse, som du forventer.

En af grundene til, at webstedsejere vælger et bestemt hostingfirma, er på grund af deres sikkerhedsgaranti. Dette gælder for alle hostingniveauer, så det er ikke overraskende, at de med mindre websteder vælger den delte serverfacilitet som en måde at spare penge på.

Sikkerhedsbeskyttelse plus lavere prispoint svarer til omkostningseffektiv hosting for både den gennemsnitlige og mere seriøse sideejer. Ethvert ægte hostingfirma vil præsentere for deres delte serverkunder, at de på trods af de lavere hostinggebyrer tilbyder regelmæssige sikkerhedskopieringer, opretholder omfattende firewallbeskyttelse og sikkerhedsforanstaltninger fra al hacking. Disse hackingforsøg kan og forekommer ofte i følgende former;

 • Phishing – hackere bryder ind i delte servere for at opdatere serverkonfigurationen, så phishing-sider kan vises fra en undermappe for hvert websted, der er vært på den berørte server. Phishing opfordrer brugerne af webstedet til at indtaste private detaljer på et falsk websted, der ser næsten det samme som originalen.
 • DoS og DDoS – nægtelse af service og distribueret nægtelse af serviceshacks oversvømmer serverne med falsk trafik, så intern adgang er ikke påkrævet for på ubestemt tid at suspendere serverens adgang til internettet.
 • Rogue adgang – Trådløse adgangspunkter, som ikke er sikret af uvidende hostingpersonale, giver mulighed for udenforbukser og adgang til hackere
 • Adgang til bagdøren – hackere drager fuld fordel af konfigurationsproblemer, administrative fejl, dårlige adgangskoder og forkert sikrede opkaldsnumre.

I alle disse begivenheder er hackerens formål at nedbryde servere, nedbringe netværk og få adgang til kundernes personlige økonomiske og andre detaljer.

På trods af hvad du nu tænker, er servere som standard meget sikre. Sikkerhedsproblemet specifikt for delte servere er imidlertid, at der kan være mere end 500 personer på den samme server, hver med deres egen FTP-konto. Med så mange mennesker, der deler den ene server, bruger de uerfarne eller doede kontohavere i gruppen ekstremt basale adgangskoder.

Disse adgangskoder krakkes let af hackere, som derefter kan få adgang til den persons andre websteder, ofte fordi de samme adgangskoder bruges på alle sider. Sådanne enkle fejl fra webejere forstærkes, når hackere kører automatiske scripts mod serveradgangskoder. Derudover udsætter et indbrud på en konto på serveren resten af ​​siderne på den delte server. Da lette adgangskoder er så fair spil for de uetiske, er det vanskeligt at bebrejde hosting-tjenesten for disse hændelser med indbrud.

Hacking kan dog også forekomme gennem sårbarheder i kontrolpaneladministration såvel som i sikkerhedshuller i plugins og addons i applikationer som WordPress. Hvis du er en af ​​webstedsejere, der gemmer deres websteder på et hostingfirma’s delte server, er her nogle tip, der kan hjælpe dig med at forhindre hackernes forsøg på at få adgang til dine egenskaber;

 • Opgrader de applikationer, du bruger, især WordPress. Dette vil hjælpe med at forhindre, at automatiske scripts opsamler huller i ældre versioner. Dette gælder også for ældre versioner af temaer og plugins.
 • Hvis du bruger WordPress, skal du sikre det og hærde det
 • Skift din brugeridentitet til noget andet end “admin”, plus brug en bedre adgangskode end for eksempel password123
 • Opgrader andre applikationer (helpdesk, fora) end WordPress, der muligvis også lækker indgangspunkter.
 • Kommuniker med din webhost for at sikre, hvor det er muligt, at den nyeste version af deres operativsystem, som Linux, fungerer.
 • Vær opmærksom på enhver kontakt fra ‘din’ webhost, der beder om adgangskode eller personlige oplysninger.

Ethvert websted kan være fair spil for hackers uhyggelige intentioner, og som det eller ej, det inkluderer websteder på delte hosting-servere. Med populariteten af ​​denne hostingindstilling er sandsynligheden for, at dine websteder bliver hacket, en ægte mulighed, men det er ikke noget, du kan bruge din tid på at stresse med, da ‘de fleste’ websteder spænder over deres levetid uden problemer.

Den bedste chance for, at du har til at beskytte dine websteder, er at gøre brug af stærke adgangskoder, opgradere alle dine applikationer og tale med dit hostingfirma for at sikre, at de også holder på med deres systemsikkerhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map