Bluehost vs. HostGator: Sammenligning af de to største webhostemærker

Forsøger at beslutte mellem Bluehost og HostGator, to af de største delte webhostemærker i branchen? Så har du sandsynligvis læst masser af artikler, der beskriver deres tilbud.


Faktisk har vi dækket en sammenligning af deres planer og tjenester før på Hosting Kingdom.

bluehost vs hostgator

Tjek vores Bluehost vs. HostGator side-ved-side visuel sammenligning

I dag skal vi til se på noget andet. Lad os i stedet grave i de dybere aspekter. Hvordan driver hvert brand forretning, og hvordan sammenligner de hinanden?? Lad os se.

Virksomhedsbaggrund

Begge virksomheder blev grundlagt omkring samme tid, hvilket kan være en grund til, hvor langt de begge er kommet i branchen takket være at have over et årti hver til at opbygge deres forretning og erfaring. HostGator blev grundlagt i et kollegieværelse i Florida Atlantic University i oktober 2002, mens Bluehost startede i 1996, men tog først sine første kunder før i 2003. Bluehost er baseret i Utah, og HostGators hovedkvarter flyttede fra Florida til Texas i 2006.

Begge kan prale af et stort antal websteder, der er vært. Bluehost siger på deres hjemmeside, at de driver over 2 millioner websteder over hele verden, mens HostGator er vært for hele 9 millioner.

Du finder også ud af, at de begge gør krav på adskillige priser. Bare et par priser HostGator har vundet inkluderer:

 • Bedste vært: WordPress Hosting Review 2012
 • Bedste Small Business Hosting: 2011 Bedste Small Business Hosting
 • Editor’s Choice: Find My Host Editor’s Choice Awards 2011
 • 239. hurtigst voksende: Inc.com’s hurtigst voksende virksomheder i Amerika

Blandt Bluehost’s priser har de vundet:

 • Bedste overkommelige hosting: Værtsanmeldelse, januar 2013
 • Bedste tekniske support: Business Choice Awards PC Mag 2014

Internet side

Design

Bluehost og HostGator tilbyder en lignende oplevelse, når det kommer til deres websteder. Begge åbner med en oversigt over deres servicefunktioner og reklamerer for deres laveste delte webhostepriser. De fortsætter begge med at udvide yderligere funktioner og pakker.

Fra hjemmesiden har hvert websted en navigationsfane for at gøre det nemt at finde detaljer om deres pakker og forretning. De deler også begge deres kontaktoplysninger lige i overskriften, så det er let at kontakte support.

Mens webstedets layout er meget det samme for begge virksomheder, er æstetikken meget forskellig. Hos Bluehost bliver du mødt med en forretningslignende atmosfære. HostGator på den anden side får webhosting til at føle sig sjovt med tegneserietegninger og livlige farver. Det er ikke at sige, at HostGator ikke er så forretningsorienteret eller så seriøs som Bluehost er; de kan bare lide at gøre ting sjovt for dig!

Når du logger ind på din konto, vil du opdage, at Bluehost og HostGators cPanels er næsten identiske i layout. Meddelelser, navigationslinks og promoveringer findes i et venstre panel, mens alle dine hurtige links til dine webstedsfiler er ordnet pænt i forskellige sektioner på siden. For at få tingene til at se godt ud har de begge brugt ikoner til at hjælpe dig med hurtigt at finde det, du leder efter på din cPanel, uanset om du håber at købe et nyt domæne eller få adgang til din e-mail.

Når det kommer til webdesign, konkurrerer man ikke om den anden; de har begge udviklet smukke websteder, der stort set er differentieret ved deres unikke branding.

Brugererfaring

Det veludformede design og let at fordøje materiale gør begge disse forretningswebsteder brugervenlige. HostGator gør det lidt lettere at se deres tilbud ved at angive deres hostingtjenester og starte priser for hver pakke på deres hjemmeside. Imidlertid gør Bluehost også at udforske deres pakker enkle med deres “produkter” -fanen på deres navigationspanel, og deres tilmeldingsproces er ligetil.

At finde supporttjenester er også en kløft på tværs af begge websteder, da hver af dem har en supportfane komplet med et helpcenter og forumområde.

De har begge skjult deres sociale delingsknapper og bloglink i sidefoden på deres websted, så ingen af ​​dem gør det lettere at finde disse links, når du leder efter dem.

Samlet set har de begge gjort et godt stykke arbejde med at følge med hinanden for at gøre deres websteder brugervenlige og tiltalende.

Indhold

Når du evaluerer hver virksomheds webstedsindhold, finder du ud af, at de er meget ens i de metoder, de bruger til at konvertere kundeemner. De holder begge deres webstedsindhold kort, til det punkt og let at læse for en brugervenlig oplevelse.

HostGator har dog et par ekstra sektioner på deres hjemmeside – såsom “Hvorfor vælge HostGator?” og “Hvad siger andre om HostGator?” – det kan muligvis give et mere overbevisende argument for folk, der lige er startet med webhosting og ikke er sikre på, hvad det handler om.

Gå til begge deres hosting-pakkelister, så finder du et lignende layout, der viser, hvad du får med hver pakke, og hvordan prissætningen ser ud. Ligesom på deres hjemmeside går HostGator lidt længere end Bluehost med at forklare nøjagtigt, hvad du får, herunder angive, hvilke CMS-indstillinger de tilbyder.

Generelt gør HostGator et bedre stykke arbejde med at forklare deres tilbud til samlede nybegynder, mens Bluehost holder deres indhold kort for en kundebase, der allerede ved, hvad de vil.

Marketing

Traditionel marketing

Da begge virksomheder har tiltrukket et stort antal brugere, ville du forvente, at deres marketingindsats vil være noget den samme. De har begge et tilknyttet program og gør detaljerne lette at finde på deres websted. HostGator gør imidlertid et bedre stykke arbejde med at åbne op for medierne med et medie- og pressekit, der kan downloades. BlueHost har i øjeblikket ikke et pressesæt, der er let tilgængeligt på deres websted; i stedet lister de deres “nyhedsrum” som “kommer snart.”

Begge har kørt traditionelle tv-reklamer, men du kan opdage, at Bluehost er mere proaktiv omkring markedsføring via kort video end HostGator er. Du vil ofte se Bluehost-annoncer afspille, før du ser en Youtube-video. Da du kan springe over disse annoncer på 5 sekunder, har Bluehost udviklet en række humoristiske videoer – “Bluehost på 5 sekunder”- der får deres ideer hurtigt igennem og derefter fortsætter med at tilbyde et underholdende klip.

De tilbyder begge incitamenter til at tilmelde sig, såsom pakker med reduceret sats for det første år.

SEO

Begge virksomheder har henvendt sig til former for indgående marketing komplet med firmablogs, sociale mediekanaler og SEO Tactics. Googles søgeord som “webhosting” eller “delt webhosting”, og du ser HostGator og Bluehost gå head-to-head for at konkurrere om de øverste placeringer på Googles første side. HostGator fremhæver stadig Bluehost for disse typer af vilkår.

Gå til Alexa.com, og du kan finde ud af, hvorfor. HostGator rangerer som det 454. mest populære sted i verden, mens Bluehost kommer på 660. Mens Alexa-ranking ikke bestemmer Google-søgerangeringer, kan de samme metoder, som HostGator har brugt til at blive et mere populært websted, hjælpe dem med at rangere højere for SEO vilkår.

Sociale medier

Sociale medier har muligvis ikke så meget indflydelse på disse virksomheds popularitet som deres traditionelle markedsføringsmetoder og tilknyttede programmer har, men de forstår begge stadig betydningen af ​​en social mediestrategi.

HostGator viser sig dog at være mere populær på sociale mediekanaler med over det dobbelte af tilhængere på både Facebook og Twitter end Bluehost har gjort. Begge Tweet snarere sjældent, men gå til Facebook eller Google+, og du finder begge dele ofte. Som om de ikke kan blive mere ens i deres forretningsmodel, deler de begge lignende indhold på sociale mediekanaler, herunder ting som webstips og nyheder, opdateringer af blogindlæg og meddelelser om tilbud og kuponer.

Selv deres Youtube-kanaler er utroligt ens. Begge har annoncer, tutorials og træningsvideoer. Bluehost formår at kræve over dobbelt så mange abonnenter end HostGator, men HostGator har 10 millioner flere videovisninger end Bluehost.

Bluehost bruger også aktivt andre populære sociale mediekanaler som Pinterest og LinkedIn, hvor HostGator ikke engang angiver disse links på deres side. Ser man på deres aktivitet og den type indhold, som hver enkelt deler, dominerer den ene dog ikke den anden i sociale mediestrategi.

Blog

Blogdesign / layout

Som en del af deres indgående marketingindsats bruger begge virksomheder en blogplatform. Bluehosts blogdesign er temmelig enkelt, men det tager en unik tilgang ved at placere nylige, populære og kategorilink øverst på siden. Det enkle design gør det stadig let at navigere, hvis du er opmærksom på tilbudene i det øverste afsnit.

På Bluehosts blog er nogle af teksterne, der er lagt på toppen af ​​de fremhævede billeder, nogle gange vanskelige at læse datoer og titler. Bluehost deler heller ikke noget tekstuddrag i blogindlægget på startsiden, så du har ikke den intro til at hjælpe dig med at beslutte, om du vil læse videre. Heldigvis siger deres blogtitler normalt nok til at give interesse. Når du kommer ind i blogindlægget, er delingsknapperne ikke-eksisterende. Der er en “Del” -knap skjult i slutningen af ​​hvert indlæg, men hvis det antages at åbne sociale delingsindstillinger, fungerer det ikke.

HostGators blog indeholder mere af, hvad du ville forvente på en typisk blog, hvor det fulde blogindlæg er vist på startsiden. HostGator gør tingene lidt lettere at navigere med en sidepanel komplet med emner og kategorier, du kan udforske.

Bluehosts bloglayout ser ud til at være catering hovedsageligt til dem på mobile enheder, mens HostGator har mere af en traditionel desktop-fornemmelse. Når det kommer til brugervenlighed, tilbyder HostGators blogdesign imidlertid en lettere oplevelse.

Bloggfrekvens

Hvis du ofte leder efter tip og råd, skal du gå til HostGators blog. De opdaterer dig hver tirsdag og torsdag, som effektivt har pakket deres blog med masser af nyttige oplysninger om opbygning af dit websted og drift af din virksomhed.

På den anden side ser det ikke ud til, at Bluehost bruger en indlægsplan, hvilket kan blive lidt irriterende, hvis du prøver at følge deres indhold. Nogle måneder er helt stille i Bluehost-verdenen, mens andre måneder kan du få fem eller flere indlæg fra dem.

Typer af indhold

Da virksomhederne arbejder i samme branche, kan man kun forvente, at de vil dele lignende indhold. HostGators indhold handler meget om at være nyttigt for deres kunder. Du vil læse om emner, der er relateret direkte til webhosting, men de deler også rådgivning om tæt beslægtede områder af interesse, herunder masser af små forretningstips og rådgivning på sociale medier for at hjælpe dig med succes i alle ender af din virksomhed.

Bluehost poster oftere, når de har nyheder om deres forretning eller begivenheder at opdatere deres kunder på. De vil dog smide nyttige artikler og infografik nu og da, og det indhold, de deler, er lige så nyttigt som HostGators indhold.

Kunde support

Mens kunder på tværs af de to mærker sandsynligvis klager over kundesupport på et eller andet tidspunkt, er der kunder på begge sider, der er begejstrede for den support, de modtager. Heldigvis gør begge virksomheder det let at kontakte support. Du finder et opkaldsnummer, live chat-indstilling og supportbilletlink på begge virksomheders websteder. HostGator er også åben for at modtage faxer. Begge kan prale af teknisk support 24/7, hvilket er meget nyttigt for internationale kunder, der ikke kører i den samme tidszone.

Ligesom med de andre områder af deres forretning, går de head-to-head med kundesupport tilfredshed. Kunder rapporterer, at estimeret ventetid på HostGator-support er omkring 30 minutter, mens Bluehost-kunder ofte kan komme i kontakt med en repræsentant på 15 minutter eller mindre. Naturligvis vil ventetiderne variere afhængigt af hvor optaget de er på et givet tidspunkt.

Afslutningsvis

Samlet set er Bluehost og HostGator meget lignende virksomheder, der bruger mange af de samme effektive taktikker inden for webdesign, marketing og kundesupport. Når man sammenligner de to virksomheder baseret på deres forretningsmodel snarere end deres pakker og priser, er det en hård sammenligning takket være, hvor ens de er.

Hvad synes du? Hvis du skulle vælge et firma baseret på, hvordan de driver forretning, hvilken virksomhed ville du hellere gå med? Fortæl os det i kommentarafsnittet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map