16 typer websteder, du kan bygge ved hjælp af WordPress

Hvis du har overvejet at bygge et websted, hvad enten det er for sjov eller til din virksomhed, har du sandsynligvis hørt en masse brummer omkring WordPress-softwaren. Du ved, at folk siger fantastiske ting om det, men du er stadig tilbage med at undre dig over, om WordPress er det rigtige for dig.


Mens softwaren er populær blandt bloggere, er der så meget mere, du kan gøre med det. Vil du have mere end bare en blogplatform? Overvej en WordPress-mulighed, der er vært selv, og du er på vej mod opbygningen af ​​dit drømmesite. Tjek nedenfor de forskellige typer websteder, du kan oprette ved hjælp af WordPress.

websteder, du kan bygge med wordpress

1. Blog

Som nævnt er WordPress en populær bloggingsplatform, så uanset om du vil opbygge en blog til forretning eller til fornøjelse, er det nemt at bruge WordPress. Al blogsoftwaren er allerede der, så du skal blot vælge et af de tusinder af temaer (eller lave en brugerdefineret) og derefter begynde at befolke dit websted med indhold.

2. Kuponsted

Hvis du vil tjene penge med et kuponwebsted ved hjælp af tilknyttede links, er WordPress en fantastisk platform at bruge. Med adskillige kupon-temaer som Clipper, og yderligere tilgængelige plugins til din rådighed, finder du let de værktøjer, du har brug for for at starte dit kuponwebsted.

3. Jobbestyrelse

Ligesom med eksemplet på kuponwebstedet, er der masser af temaer og plugins tilgængelige for dig til at oprette dit helt eget jobbræt, uanset om du beslutter dig for at gøre det til hovedfokus på dit websted, eller du bare ønsker at placere job i din niche. Det JobEngine-tema er kun en mulighed for at komme i gang, eller du kan køre med et plugin som WordPress Job Board Plugin. Et eksempel på et jobkort er ProBlogger, der bruger WordPress og indeholder et jobafsnit.

4. Forum

Vil du oprette et forum på dit websted for at få folk til at tale og interagere? Alt hvad du skal gøre er at tilføje et plugin som BB Press, og du kan få samtalen igang på kort tid! Tilpas dine kategorier, og administrer dine brugere alle fra dit WordPress-dashboard. Hvis du leder efter mere et spørgsmål&Et format, temaer som AskIt gør det enkelt.

5. Artikelfortegnelse

Leder du efter at oprette et nicheartikelkatalog? WordPress giver dig mulighed for at få brugere til at registrere og indsende indhold fra fronten af ​​dit websted. Temaer som Artikel Directory-tema vil hjælpe dig med at komme i gang.

6. Virksomheds / forretningssted

Hvis du ønsker at oprette et websted til dit selskab, din virksomhed eller nonprofit, gør WordPress dette super let. Der er tusinder af forretningstemaer at arbejde med, og du vil være i stand til at indarbejde praktisk talt enhver funktion, du ønsker, fra at dele den enkleste information om din virksomhed til at oprette en online shop, indsamle supportbilletter, så kunderne kan booke aftaler online, og mere. Dette er ideelt til praktisk talt enhver forretning fra ejendomsselskaber til bilforhandlere til mor og pop butikker og meget mere.

7. Bookingside

Uanset om du ejer et hotel, en restaurant, en salon eller enhver anden type virksomhed, der kræver aftaler, kan du bruge WordPress til at lade dine kunder booke online. Booking System Pro er et eksempel på et premium WordPress-plugin, der gør det nemt at booke online.

8. Medlemskabsside

Vil du tilbyde abonnementsbaseret indhold til brugere? WordPress lader dig gøre dette ved at hjælpe dig med at beskytte dit indhold fra offentligheden. Du kan derefter vælge at opkræve et gebyr eller tilbyde medlemskab gratis, før brugerne kan få adgang til dette indhold.

9. Social site

Selvom du muligvis ikke ser så meget succes som Facebook eller Twitter, kan du stadig begynde at opbygge dit helt eget sociale netværkswebsted med WordPress’s software. BuddyPress er et af de mest populære plugins til opbygning af sociale websteder.

10. Portefølje

Vil du vise dine talenter under dit helt eget domæne? Uanset om du er en fotograf, forfatter, arkitekt, komiker eller webdesigner, er der tusinder af temaer, der tilbyder utallige måder at vise din portefølje på. ThemeForest.net viser over 870 porteføljetemaer til WordPress.

11. Nyhedssted

Vil du sætte dine journalistiske talenter i arbejde? Start dit eget nyhedssted! Pressroom er kun et eksempel på et nyhedswithema-tema, men der er mange andre nyheds- og magasinformater tilgængelige. Selv sider som CNN, Time og BBC America bruger WordPress, så det er bestemt muligt at oprette layouts og funktioner som nogle af de mest populære nyheder.

12. e-handelswebsted

Leder du efter en platform, der giver dig mulighed for at sælge dine produkter online? WordPress kan hjælpe med det. Start med et tema som eStore eCommerce, eller gennemse de utallige eCommerce-plugins som WooCommerce for at begynde at liste dine produkter og indsamle ordrer i dag. Du kan endda oprette din egen Amazon-butik med din Amazon Associates-konto kombineret med et par gode plugins, så du kan begynde at sælge produkter uden at have brug for din egen beholdning. Best Buy er kun et eksempel på et e-handelswebsted, der drives af WordPress.

13. Klassificeret websted

Vil du oprette et websted som Craigslist? Plugins som Classipress vil komme i gang med at liste dine klassificerede annoncer. Med det kan du sælge annoncepladsen og endda opsætte medlemskabspakker.

14. Wiki

Hvis du er interesseret i at opbygge et websted som Wikipedia, hvor brugere alle kan samarbejde i wiki-format, er du kommet til det rigtige sted. Det er virkelig simpelt at komme dit WordPress wiki-site i gang med temaer som Flatbase.

15. Gennemgå webstedet

Med plugins efter vurdering, kan du oprette et websted, hvor brugere kan gennemgå og bedømme produkter. Gratis plugins som WP-PostRatings vil komme i gang.

16. Kundens feedback / supportwebsted

Hvis din virksomhed er på udkig efter at opbygge et websted designet til at samle feedback fra kunder eller tilbyde kundesupport, skal du ikke lede længere end WordPress. Temaer som Ideer er gode til at indsamle kundeforslag og svare på deres ideer. Ellers kan du prøve noget som Support Desk tema for at begynde at indsamle supportbilletter.

Som du kan se, er der meget mere, du kan gøre med WordPress end blot at blogge, hvis du får de rigtige temaer og de rigtige plugins. Klar til at begynde at bygge dit websted? Start med at sammenligne webhosts for at komme på sporet mod lanceringen af ​​dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map