Automatisoidut varmuuskopiot – onko tämä kaikkein aliarvioitu Web-hosting-ominaisuus?

Jokainen verkkosivusto koostuu tiedostoista ja sivuista, joista jokainen on tallennettu web-hosting-palvelimelle. Kun joku etsii sivustoa, kaikki nämä osat kootaan yhteen paljastamaan verkkosivusto, jonka näemme, kun se näkyy kotiselaimestamme.


>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

varmuuskopioida Tällöin on välttämätöntä, että isäntäpalvelin toimii jatkuvasti, jotta voidaan varmistaa, että siinä olevat verkkosivustot voivat aina olla aktiivisia, reaaliaikaisia ​​ja nähdä verkossa. Voit kuvitella verkkosivustojen omistajien stressin silloin, jos palvelin milloin tahansa epäonnistuu.

Koska tietokonepalvelin on kone, on aina mahdollista, että se todellakin “kaatuu” huolimatta isännöintiyritysten väitteistä, joiden mukaan verkkovastaavat voivat odottaa lähes sataprosenttisen käytettävyyden.

Jopa nämä vaatimuksia tekevät isännöintipalveluntarjoajat tietävät kuitenkin, etteivät he voi taata varmuudella täydellistä ja kokonaista käyttöikää ilman palvelimen virheitä. Tätä silmällä pitäen on välttämätöntä, että on olemassa “varmuuskopiointisuunnitelma”, ja mitä automatisoidumpi tämä toiminto, sitä parempi kaikille.

Mikä on verkkosivun varmuuskopio?

Kun varmuuskopioit verkkosivustoasi, suojaat tietosi tekemällä jäljennöksen alkuperäisestä sisällöstä. Varmuuskopiointi voidaan tehdä eri väliajoin, ja se tallentaa kopioidut tiedot toiseen sijaintiin, jotta voidaan minimoida häviämismahdollisuudet, jos palvelimen vika tapahtuisi alkuperäisen verkkosivuston kohdalla..

Jos sivustosi “laskee”, varmuuskopio antaa sinun toipua nopeasti väärinkäytöstä, noutaa tietosi ja saada sivustosi takaisin verkkoon nopeasti. Itse asiassa syy varmuuskopiointiin verkkosivustollesi on sellainen, että mikään alkuperäisistä tiedoistasi ei häviä, jos tapahtuu onnettomuus tai tarkoitus, kuten palvelin kaatuu ja menettää tietosi tai estää niitä pääsyä tai tapahtuma, jossa hakkeri pääsee tilillesi ja poistaa kaikki verkkosivustotiedostot.

Varmuuskopioilla varmistetaan, että voit palata ajassa taaksepäin ja käyttää aiemmin saatavilla olevia tietoja.

Vastuulliset hosting-yritykset kertovat usein kysytyissä kysymyksissä ja käyttöehtoissa, että sinun on tehtävä omat varmuuskopiot, ja tämä pätee erityisesti, jos teet sen manuaalisesti. Tällä menetelmällä voit käyttää FTP: n kaltaista laitetta verkkosivustotiedostojesi lataamiseen paikalliselle tietokoneelle.

Haittapuolia tähän on, että sinun on muistettava tehdä varmuuskopioita säännöllisesti, ja lataaminen voi olla erittäin aikaa vievää. Sinulla ei ole myöskään mahdollisuutta ladata vain muuttuneita tiedostoja (kaikki tiedostot on ladattava), mikä kuluttaa kaistanleveyttä.

Kaikkia latauksia on tarkkailtava sen varmistamiseksi, että ne täyttyvät oikein, ja sinun on keksittävä oma tapa hallita ja tallentaa varmuuskopioituja tiedostoja loogisesti. Tämä tyypillinen tyhjennysprosessi voi kuitenkin olla kiertävä verkkosivustojen automatisoitujen varmuuskopioiden muodossa.

Automatisoidut varmuuskopiot

Sellaisille isäntäyrityksille, jotka tarjoavat automaattisia varmuuskopioita, se voisi todella olla eniten aliarvioitu web-hosting-ominaisuus joita et ehkä tunne. Automaattiset varmuuskopiot toimitetaan päivittäin, viikoittain ja kuukausittain kaikille hosting-tilillesi liitetyille tiedostoille, verkkotunnuksille, sähköposteille ja tietokannoille. Voit tietysti olettaa, että maksat korkeammat kustannukset tästä palvelusta, mutta ottaen huomioon datan tallennustiheyden tulevaa käyttöä varten, voit pitää hintaa merkityksettömänä.

Vastuulliset hosting-yritykset käyttävät yleensä automaattista varmuuskopiointiratkaisua jaettuihin hosting-paketteihinsa. Ne on asetettu siten, että sivustosi tarkkaillaan, mikä tarkoittaa, että kun sivustosi lähdekoodissa tapahtuu muutoksia, varmuuskopiointiprosessi toteutetaan tiedostoihin, joita asia koskee, pitämällä alkuperäiset tietosi tuoreina ja ajan tasalla tarvittaessa ja tarvittaessa..

Sinulla on myös mahdollisuus tehdä tarvittaessa lisävarmuuskopioita, eikä sinun tarvitse valvoa prosessin mitään vaihetta. Tietosi tallennetaan, mutta niitä ei tarkastella, turvallisissa paikoissa, ja ne voidaan ladata niin moniin laitteisiin kuin tarvitset. Voit hallita automatisoituja varmuuskopioita ohjauspaneelista ilman, että tarvitset teknistä tietoa tai kokematta manuaalisia ongelmia.

Sivustojesi tietojen varmuuskopioinnin merkitys tulee entistä selvemmäksi, jos olet epäonninen niistä, jotka ovat saaneet sivustosi tiedot vahingossa kadonneiksi tai poistuneet vahingollisesti. Vaikka verkkosivustojen omistajat ovat tärkeitä kaikille yrityksille, niiden on suoritettava toimintaansa ilman erillistä huolta tietotiedostojensa turvallisuudesta.

Tältä osin isännöintitilisi automatisoidut varmuuskopiot varmistavat, että tietosi tallennetaan oikein, oikea-aikaisesti ja turvallisesti minimoimalla taakkaa ja häiritsemättä päivittäistä rutiiniasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map