Aloittelijan opas hallittuun WordPress-isännöintiin

Vaikka olet todennäköisesti nähnyt hallinnoitu WordPress-hosting mainitaan välttämättömänä päivityksenä kenelle tahansa, joka on kiinnostunut verkkosivustostaan, sinulla voi olla muutama kysymys tämän tyyppisestä web-isännöinnistä.


Aloittelijoiden opas ylläpitämään WordPress-isännöintiin

Ensinnäkin saatat miettiä, millaisia ​​tämän tyyppisen isännöinnin etuja on, ja toiseksi olet todennäköisesti utelias miksi onnistunut WordPress-isännöinti maksaa usein paljon enemmän kuin lähtötaso, jaettu hosting, joka on laajalti saatavissa.

>> Lataa tulostettava PDF-versio tästä viestistä täältä <<

Jotta auttaisi sinua ymmärtämään paremmin tätä yhä suositumpaa web-isännöintimuotoa, tämän aloittelijan oppaan WordPressin hallittuun web-isännöintiin tavoitteena on vastaa joihinkin kysymyksiisi, joita sinulla voi olla tämän tyyppisestä palvelusta.

Pääsy hallitsevaan WordPress-isännöintiin

Kuten nimestä voi päätellä, tämäntyyppinen ylläpidetty web on keskittynyt yksinomaan WordPress-käyttäjiin ja heidän verkkosivustoihinsa. Jos etsit web-tilaa toisen tyyppisen ohjelmiston asentamista varten tai isännöidäksesi käsin muotoiltua HTML-verkkosivustoa, sinun oli parempi etsiä muualta.

Jos etsit kotia WordPress-verkkosivustollesi, tämäntyyppinen isännöinti tarjoaa ympäristön, joka on täysin optimoitu maailman suosituimmalle verkkojulkaisuohjelmistolle.

Palvelun hallinnan myötä suuri osa päivittäisistä tehtävistä, joista muuten olet vastuussa, otetaan käsiisi ja niitä hoitaa verkkosivustosi huolehtiva tukihenkilöstö..

Hallittujen WordPress-hosting-palveluiden edut

Olemme juuri koskettaneet joitain tämän tyyppisen isännöinnin tärkeimmistä myyntikohdista, mutta on tärkeää tutkia niitä yksityiskohtaisemmin, jotta saat paremman käsityksen siitä, kuinka ne voivat todella hyödyttää sinua ja WordPress-verkkosivustoasi jotta voit päättää, onko tämä päivitetty palvelu investoinnin arvoinen vai ei.

Tässä on joitain tärkeimmistä eduista, jotta voit antaa sinulle nopean kuvan siitä, mitä voit odottaa laadukkaasti hallitussa WordPress-hosting-palvelussa:

 • Nopea latausverkkosivusto ja lisääntynyt sivunopeus
 • Ylläpito WordPress-ylläpito ja varmuuskopiot
 • Parannettu verkkosivusto- ja käyttäjätuki

Joten nyt kun tiedät tämän tyyppisen web-hosting-toiminnan tärkeimmät myyntikohteet, katsotaanpa niitä kutakin yksityiskohtaisemmin.

Miksi sivuston nopeus on tärkeää

Koska hallitut WordPress-isäntäpalvelimet ja niitä tukeva laitteistoinfrastruktuuri palvelevat vain yhtä ohjelmistotyyppiä, ne voidaan mukauttaa ja määrittää vastaamaan pelkästään kyseisen ohjelmiston tarpeita.

Tämä mahdollistaa näiden isäntien parhaan mahdollisuuden tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn verkkosivustojen latausaikojen suhteen.

Sivuston omistajana sivun nopeuden ja sivuston latausaikojen tulisi olla ajatuksiasi. Hitaalla lataamisella varustetulla verkkosivustolla voi olla negatiivinen vaikutus käytettävyys ja muuntokurssit sisällöstäsi.

Joten jos myyt tavaroita verkkosivustoltasi tai toivovat saavasi jonkinlaista vastausta kävijöiltäsi, kirjaudutaanko he sitten tilaajaksi vai luodaan kysely palveluistasi, sivuston nopeuden pitäisi olla huolestuttava sinulle.

Lisäksi uskotaan, että Google tarkastelee sivuston nopeutta jotta voidaan määrittää, kuinka arvoinen se on sijoitettu näkyvästi hakukoneiden tuloksiin, kun hitaat verkkosivustot työnnetään alas nokkimisjärjestyksestä.

Hitaasti ladattava verkkosivusto ei vain kamppaile houkutella kävijöitä, vaan negatiivisella käyttäjäkokemuksella on myös haitallista vaikutusta verkkosivuston kykyyn toimia suunnitellulla tavalla.

WordPress-verkkosivuston hallinta

Osa hallitun WordPress-isännöinnin vetoomuksesta on, että palvelu sisältää verkkosivustosi hallinnan. Palvelutaso vaihtelee isäntäkohtaisesti, mutta sisältää usein huolehtiminen ydin WordPress-ohjelmiston päivityksistä ja kaikki käyttämäsi laajennukset.

Jos sinulla on enemmän kuin kourallinen laajennuksia käynnissä verkkosivustollasi, tiedät kuinka usein ne tarvitsevat päivitystä.

Vaikka tämä on suhteellisen yksinkertainen tehtävä, tietäminen, että joku pitää verkkosivustosi muttereita ja pultteja ajan tasalla puolestasi, ja siksi paljon kestävämpi iskuille ja iskuille, on erittäin rauhoittava – puhumattakaan siitä, että tehtävälistallasi on yksi vähemmän tehtävää.

Hyvä WordPressin hallitsema isännöintipalveluntarjoaja huolehtii myös verkkosivustosi varmuuskopioimisesta ja mikä tärkeintä, näiden varmuuskopioiden palauttaminen, jos jotain menee pieleen.

Jos verkkosivustosi muodostuu koskaan tai jos sinä tai kirjoittaja painat vahingossa väärää painiketta, palautuksen tietäminen on vain muutaman napsautuksen päässä voi olla suuri helpotus.

WordPress-asiantuntijaryhmä käsillä

Koska monet hallinnoidut WordPress-isännät käsittelevät vain WordPressiä, he pystyvät muodostamaan WordPress-asiantuntijoiden ryhmän.

Se tosiasia, että nämä joukkueet keskittyvät kokonaan tähän ohjelmistoon ja saavat samalla vaikuttavan tason altistumisen lukemattomille WordPress-verkkosivustoille, heidän kykynsä ennalta tyhjennä asioita ja ratkaise ongelmia kun niitä syntyy, voi olla vaikea lyödä.

Sinulle, loppukäyttäjälle, tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi mahdollisuudet joutua uuteen hyökkäykseen tai tietoturvaongelmiin ovat minimoidut, mutta sinulla on myös WordPress-asiantuntijatiimi, jonka puoleen kääntyä, jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää.

WordPress-hallinta Web-hosting ei ole kaikille

Kun olet lukenut yllä olevan, saatat olla valmis allekirjoittamaan katkoviivalla ja päivittämään verkkosivustosi isäntänopeudeksi, joka on nopeampi, turvallisempi, hallittava ja jota WordPress-asiantuntijatiimi tukee..

Hallittu WordPress-isännöinti ei kuitenkaan ole kaikille. Kustannukset voivat olla kielteisiä tekijöitä monille käyttäjille. Vaikka tämä ylimääräinen sijoitus verrattuna lähtötason jaettuun isännöintiin tuo taulukkoon monia etuja, korkeammat kuukausimaksut voivat olla joidenkin uusien verkkosivustojen omistajien ulkopuolella..

Hyvä uutinen tässä osastossa on, että kun tämä tila muuttuu entistä kilpailukykyisemmäksi, hinnat ovat ehdottomasti laskemassa. Koska tämäntyyppisen isännöinnin toimituskustannukset ovat kasvaneet, on epätodennäköistä, että ne koskaan saavuttavat jaetun isännöinnin kellaritasot.

Entry level jaetut hosting-paketit tarjoavat usein myös silmiä houkuttavia paketteja, joihin sisältyy rajaton palvelintila, rajaton kaistaleveys, mahdollisuus isännöidä rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja lukemattomia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Toisaalta hyvä hallittu hosting-paketti tarjoaa paljon realistisempia paketteja, eikä se pysty kilpailemaan näillä ehdoilla.

Nämä vaikuttavat jaetut ylimääräiset lisäominaisuudet ovat kuitenkin usein harha, mikä todistaa vanhan sanonnan jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.

Toinen mahdollisesti harkittava kysymys on suhteellinen vapauden puute voit saada hallitulla WordPress-isännöinnillä.

Toisin kuin yleisimmissä hosting-paketeissa, et voi vapaasti asentaa muita sovelluksia ja ohjelmistoja verkkosivustoosi, ja joidenkin isäntien kanssa on tiettyjä laajennuksia, jotka ovat kiellettyjä.

Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että web-hosting-palvelimet on määritetty tietyllä tavalla tarjoamaan korkeampaa suorituskykyä ja turvallisuutta WordPress-verkkosivustoille.

Muita skriptejä, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti suorituskykyyn, ei sen vuoksi sallita.

Jos tarvitset vapautta lisäohjelmien tai mukautettujen komentosarjojen asentamiseen, mutta haluat silti korkeamman suorituskyvyn, hallittu VPS-isäntä voi olla parempi vaihtoehto.

Onko WordPress-palvelimen ylläpitäminen sinulle sinulle?

Joten nyt, kun sinulla on parempi käsitys siitä, mitä hallittu WordPress on, mukaan lukien mitä etuja ja joitakin haittoja on, sinun on päätettävä, onko se sinulle oikea tyyppi web-hosting..

Henkilökohtaisesti, jos käytät vain WordPressiä ja sinulla on budjetti hallinnoidulle WordPress-isännöinnille, kannattaa tehdä ostoksia sopivalle isännälle, joka tarjoaa tällaista palvelua.

Hyödyt ovat huomattavasti suuremmat kuin negatiiviset. Jos budjettisi voi kulua siihen, hallitulla isännöinnillä voi olla suuri sijoitus.

Ylläpitämät WP-hosting-yritykset

Bluehost

Bluehost tarjoaa nopean, turvallisen ja yksinkertaisen hallitun WordPress-isännöintivaihtoehdon erittäin edulliseen hintaan.
Bluehostin ylläpitämä WordPress-hosting

 • Alkaen $ 12.49 kuukaudessa
 • Rakennettu VPS-alustalle
 • Integroitu ManageWP: n ja MOJO Marketplacen kanssa
 • Sisältää SiteLock, edistyksellinen CDN ja SiteLock WAF
 • Ei piilotettuja maksuja, milloin tahansa rahat takaisin -takuu

SiteGround

SiteGround on loistava vaihtoehto niille, jotka eivät halua käyttää rahaa kalliisiin isännöintipalveluntarjoajiin. SiteGround tarjoaa hallittua WordPress-hosting-palvelua erittäin edulliseen hintaan.
SiteGround-ylläpitämä WordPress-hosting

 • Alkaen 3,95 dollaria kuukaudessa (60% normaalihinnasta)
 • Ilmainen WordPress-asennus & Ilmainen verkkotunnus
 • Turvallisempi automaattisilla päivityksillä
 • Ilmainen WordPress-siirto
 • Nopeampi WordPress CDN: llä & Kätkö

MediaTemple

MediaTemple on suosittu premium-palveluntarjoaja, joka tarjoaa nopean, turvallisen ja premium-hallitun WP-hosting-palvelun.
Media Temple -hallintainen WordPress-hosting

 • Alkaen 29 dollaria kuukaudessa
 • Nopeasti & yksinkertainen WordPress-hosting
 • Automaattinen WordPress-ydin & tietoturvapäivitykset
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Yhden napsautuksen latausympäristö
 • All-in-one-ohjauspaneeli
 • Sisältää 3 WordPress-asennusta
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map