HostGator anmeldelse

HostGator anmeldelse


Besøg HostGator.com

HostGator anmeldelse

HostGator er et af de største og mest anerkendte web-hosting-mærker både i Amerika og globalt. Kendt for deres høje supportniveau og omfattende udbud af hostingplaner, er det ikke overraskende, at over otte millioner websteder er overdraget til HostGator.

Med en bred vifte af webhosteplaner, der spænder fra delte servere lige til dedikerede servere, tilbyder HostGator overkommelige og funktionspakker, der passer til ethvert behov. Ikke kun det, du kan forvente support døgnet rundt, der er uden sidestykke.

HostGator-funktioner

Grundlagt i 2002 og med base i Houston, har HostGator oplevet hurtig vækst og etableret sig som en af ​​de førende inden for sin branche.

Overkommelige planer

Ubegrænset båndbredde

Ubegrænset diskplads

24/7 support

45 dages pengene-tilbage-garanti

HostGator står hoved og skuldre over andre hostingudbydere simpelthen ved hjælp af deres brede vifte af planer, der har noget, der passer til alle. I modsætning til andre hostingudbydere i branchen snarere end at indsnævre deres tjenester til grundlæggende delte hostingplaner for de budgetterede, er HostGator forpligtet til at imødekomme de mest avancerede behov. Deres hostingsplaner for 2015, der tilbydes, inkluderer:

Grundlæggende delte hostingplaner

Linux og Windows dedikerede servere

Forhandler hosting planer

Virtuel privat server (VPS) hosting

Windows / ASP hosting

Alle HostGators planer er konkurrencedygtige priser og tilbyder fremragende værdi for pengene, for ikke at nævne, at de er gjort endnu mere overkommelige takket være HostGators budgetvenlige betalingsmulighed måned for måned. Så uanset om du lige begynder eller er en etableret webmaster, er månedlige betalinger den perfekte løsning til bedre pengestrømstyring.

Desuden giver HostGator dig mulighed for at opgradere eller nedgradere din hostingplan til enhver tid, så den passer til dine skiftende behov.

Delt hosting

Du kan forvente alle standardfunktioner i en delt hostingplan med HostGator såsom ubegrænset diskplads og ubegrænset båndbredde. To af deres delte hostingplaner inkluderer ubegrænsede domæner, underdomæner og parkerede domæner. Desuden inkluderer alle HostGators planer den stadigt populære cPanel-back-end, hvilket betyder, at selv de nyeste af webmastere kan skabe et godt konfigureret websted med lethed.

HostGator kontrolpanel

Med HostGator kan du være sikker på, at du har alle de must-have applikationer lige ved hånden, såsom WordPress, Drupal og Joomla for blot at nævne nogle få. For dem med e-handelsbehov – indkøbsvogne og privat SSL er heller ikke blevet glemt.

For mindre end $ 5 om måneden kan du komme i gang med en delt hostingplan, der inkluderer ubegrænset diskplads og båndbredde, 99,9 procent oppetid, MySQL-databaser, e-mail-konti sammen med et robust bibliotek med scripts alt sammen klar til at installere.

Ubegrænsede domæner og domæneparkering er ekstramateriale inkluderet i den populære babyplan. Opgradering til den meget overkommelige forretningsplan giver dig mulighed for at få en dedikeret IP-adresse og et gratis telefonnummer. Endelig, for at afslutte HostGators værdi for pengene-etos, modtager du et AdWords-værdikupon på $ 100 for at starte din online reklamekampagne.

Grøn hosting

HostGator er en miljøbevidst virksomhed, der investerer i vedvarende energikreditter. At stole på vindenergi til at tænde og køle deres servere, er det tydeligt at se, at HostGator har en ægte interesse i at pleje miljøet.

Uptime & Ydeevne

Serving af næsten en halv million kunder via tolv tusinde individuelle servere og ydelsen af ​​HostGators servere er af største vigtighed for dets fortsatte succes.

Når testet af Pingdom, var oppetidsgennemsnittet 99,99 procent og responstiden forbløffende 0.247 sekunder. Daglige sikkerhedskopier og døgnet rundt overvågning af deres servere er en del af HostGators forpligtelse til at levere fremragende oppetidspræstation.

Ydeevne er en af ​​de vigtigste faktorer, der skal tages i betragtning, når du vælger en web-hosting-udbyder. Med henblik herpå besluttede vi at foretage vores egen test på sidelastningstiden for HostGator-hjemmesiden.

HostGator-resultater:

Startsiden indlæses på 2,4 sekunder

Hjemmesiden er fuldt indlæst på 4,2 sekunder

(Testserverregion: Dallas, USA. Forbindelse: Kabel (5/1 Mbps, 30ms). Dato: 11. august 2013)

Pengene tilbage garanti

For din samlede ro i sindet tilbyder HostGator en no-nonsense 45-dages pengene-tilbage-garanti til nye hosting-konti. Derudover kan HostGators planer måned for måned annulleres når som helst uden straf.

Funktioner

Håndtering af dit websted bag kulisserne gøres let med det intuitivt arrangerede cPanel-interface. Du finder genveje, der nemt er organiseret i lignende kategorier med alle vigtige support- og faktureringsmuligheder placeret øverst i vinduet inden for rækkevidde. Automatisk fornyelses- og opdateringsmeddelelser er inkluderet, så du altid har dine installationer aktuelle.

Det praktiske afsnit Software og services muliggør nem installation af værktøjer, og de mere avancerede brugere vil have glæde af at have adgang til bibliotekerne Perl, PHP og Ruby on Rails. Derudover inkluderer QuickInstall-menuen dusinvis af flere softwaremuligheder.

Billedgallerisoftware, sociale netværk, blogs, fora, e-handel og CMS-indstillinger er alle inkluderet i de omfattende cPanel-menuindstillinger. Programmer som WordPress, PrestaShop og Drupal 7 kan alle installeres i løbet af få minutter med bare et par klik.

Den inkluderede SiteBuilder-app giver mulighed for både enkle og komplekse websteder, der skal bygges uden specielle kodningsfærdigheder, mens redigeringsinstrumenter og forudkonfigurerede skabeloner giver brugerne fleksibilitet til at oprette tilpassede og fuldt funktionelle websider på kun få minutter.

Hvad mere er, for søgemaskineoptimering kan du tilmelde dig Attra direkte gennem kontrolpanelet. Derfra kan du indløse din AdWords-kupon og begynde at sende betaling per klik-trafik til dit nye websted, så snart det er i gang.

HostGators omfattende sæt webmasterværktøjer gør det muligt at få dit websted oprettet og køre en ret ligetil proces, men hvis du har brug for hjælp, er supportteamet altid i standby.

Ubegrænset MySQL og POP3

Størstedelen af ​​webhost-udbydere begrænser antallet af tilladte MySQL-databaser og POP3-e-mail-konti, men med HostGator er de begge ubegrænsede, hvilket er en stor fordel for alle, der planlægger at bygge store og komplekse websteder.

Opgradering

Da HostGator tilbyder alt fra den mest basale delte hosting-konto til en dedikeret server, har det aldrig været lettere at opgradere din konto, når du har brug for øgede ressourcer. Hver hostingplan er designet, så når du vokser dit websted, kan du nemt skifte gear til det krævede niveau. Disse gennemtænkte planer betyder, at du aldrig behøver at betale for funktioner, du ikke har brug for, og vigtigst af alt vil dit websted aldrig vokse ud af HostGators muligheder.

Teknisk support

Support er HostGators specialitet og intet andet end "teknisk" support. Med supportteammedlemmer klar 24/7, kan tekniske problemer, du har brug for, løses hurtigt. Uanset om det er e-mail, telefon eller live chat, kan du være sikker på, at du får den support, du har brug for. Sammen med hjælpeforum og et online supportbillet-system leverer HostGator også et bibliotek med nyttige video-tutorials og artikler.

Supportpersonalet er altid venligt og høfligt og vigtigst af alting yderst kyndigt. Du kan forvente at blive snakket gennem løsninger på tekniske problemer, der opstår, og eventuelle problemer, der skal afhjælpes fuldstændigt. Selvom alle supportkanaler tilbyder fremragende service, er live chat-indstillingen kendt for at være den hurtigste vej til løsning af problemer.

HostGator kuponkoder

Her finder du HostGator-kuponkoder (2015-opdatering – testet og fungerer) for at spare penge på delt hosting og andre planer fra HostGator. Brug disse HostGator-kuponkoder og få op til 25 procent rabat, så sparer du penge.

Få en enorm 30% rabat alle HostGator-webhosteplaner, inklusive dedikerede servere!

Få 30% rabat – Brug kuponkode: HOSTINGKINGDOM

Kopier koden og gå til www.hostgator.com og indsæt det, når du tjekker.

Om HostGator

Vidste du, at HostGator blev grundlagt i 2002 af den daværende studerende Brent Oxley i sit kollegieværelse ved Florida Atlantic University ved hjælp af kun tre webservere (i dag har HostGator over 12.000 servere).

Kilde: hostgator.com/company

HostGator på Twitter

HostGator-udtalelser

Virkelig stolt af mig selv for at få min første blog op, og Hostgator var superhjælpsom i enhver måde med at gøre det muligt (Alicia – 12. maj 2015)

Hostgator spiser definitivt konkurrencen, virkelig uber billig webhosting! Fantastiske funktioner og virkelig let at installere en wordpress-blog (Lucas D – 29. september 2014)

Det tog et stykke tid at få min konto oprettet, men det er min eneste kritik. SYNES GODT OM! (Camille – 22. juli 2014)

Lidt skuffet over, at jeg gik glip af HostGators seneste promo-salg, tilmeldte mig alligevel og indtil videre (meget) godt. (Stan – 30. marts 2014)

Host Gator spiser virkelig konkurrencen, når det kommer til at have den billigste pris! (Jackson – 4. januar 2014)

Den billige pris var den afgørende faktor for mig. Jeg antager, at omdømmet også var. Så langt så godt! (Fred – 20. september 2013)

Jeg er glad. John fra HostGator-support hjalp mig virkelig med at oprette min wordpress-blog. Kan ikke tak nok! (Leila – 2. august 2013)

Gennemsøgte og sammenlignede forskellige værter og kunne ikke finde en anden vært, der kunne slå HostGators priser. Imponeret over deres funktioner også. (Liam – 5. juli 2013)

HostGator.com gennemsnitlige bedømmelse er

4.5 ud af 5.
Baseret på 8 anmeldelser.

HostGator-planer & Prisfastsættelse

HostGator tilbyder tre forskellige delte server hosting-planer; tilbuddet en grundlæggende, premium og business hosting plan.

Hatchling

Baby

Forretning

Pris

$ 3,96 pr. Måned

$ 6,36 per måned

$ 10,36 pr. Måned

Diskplads

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

båndbredde

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

Domæner tilladt

1

Ubegrænset

Ubegrænset

Dit eget gratis nummer

GRATIS

Gratis dedikeret IP

Gratis privat SSL

24×7 Support

Øjeblikkelig sikkerhedskopi

Ingen kontrakt!

99,9% oppetidsgaranti

45 dages pengene-tilbage-garanti

Google AdWords

100 $ kredit

100 $ kredit

100 $ kredit

Gratis / øjeblikkelig opsætning

Addon / parkerede domæner

Ubegrænset

Ubegrænset

Anonym FTP

Underdomæner

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

FTP-konti

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

WordPress Hosting

MySQL-databaser

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

CGI

Hurtig CGI

PHP 5

Ruby On Rails

SSH

Perl

Python

SSI

cron

Forside

Curl

GD 2

Billede Magick

Streaming af lyd / video

Gratis modulinstallation

POP3-konti

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

Web-mail

E-mail-alias

Auto responder

Postlister

Fang alt

Spam Assassin

Videresendelse af post

IMAP Support

SMTP

Soholaunch

Hotlink-beskyttelse

IP Deny Manager

Brugerdefinerede fejlsider

Øjeblikkelig blogs

Øjeblikkelig portaler

Øjeblikkelig PHPnuke

Øjeblikkelig fora

Øjeblikkelig gæstebog

Øjeblikkelig tæller

Øjeblikkelig FormMail

Omdiriger URL

Webbaseret filhåndtering

PW-beskyttede kataloger

phpMyAdmin

AWStats (Real Time Updates)

Webalizer

Raw Log Manager

Henvisningslogfiler

Fejllogfiler

Dit eget gratis nummer

GRATIS

Privat SSL tilladt

Inkluderet

Dedikeret IP

$ 2,00 / Mo

GRATIS

Delt SSL

osCommerce

ZenCart

Cube Cart

HostGator-gennemgangsoversigt

Så er HostGator noget godt?

GOOD: Venlig 24/7 kundesupport. 45-dages pengene-tilbage-garanti. Billig hosting planer. Inkluderet hostingfunktioner. Pålidelig oppetid.

NOT-SO-GOOD: Kun ugentlige server-sikkerhedskopieringer. Noget dyre domæneregistreringer.

HostGator blev etableret for mere end et årti siden og startede med kun tre servere. De er siden vokset til en verdenskendt kæmpe inden for webhostingbranchen.

Virksomheden tilbyder hostingpakker, der imødekommer enhver kundes behov, og deres funktioner, priser og support gør dem til go-to-webhost for tusinder over tusinder af webmastere.

Grundlaget for HostGators succes er bygget på hurtige, pålidelige og stabile servere – der tilbyder fuldt tilpassede løsninger, der passer til hver enkelt kundes behov. Med HostGators enestående tekniske levering kombineret med deres førende serviceniveau, kan du virkelig ikke gå galt. Og for total ro i sindet har du deres 45 dage pengene tilbage garanti.

En gennemgang af HostGator af Hosting Kingdom. Sidst opdateret den 4. november 2015.

Hjem ›Anmeldelser› HostGator-anmeldelse

HostGator-gennemgangsoversigt

Så er HostGator noget godt?

GOOD: Venlig 24/7 kundesupport. 45-dages pengene-tilbage-garanti. Billig hosting planer. Inkluderet hostingfunktioner. Pålidelig oppetid.

NOT-SO-GOOD: Kun ugentlige server-sikkerhedskopieringer. Noget dyre domæneregistreringer.

HostGator blev etableret for mere end et årti siden og startede med kun tre servere. De er siden vokset til en verdenskendt kæmpe inden for webhostingbranchen.

Virksomheden tilbyder hostingpakker, der imødekommer enhver kundes behov, og deres funktioner, priser og support gør dem til go-to-webhost for tusinder over tusinder af webmastere.

Fundamentet for HostGators succes er bygget på hurtige, pålidelige og stabile servere – der tilbyder fuldt tilpassede løsninger, der passer til hver enkelt kundes behov. Med HostGators enestående tekniske levering kombineret med deres førende serviceniveau, kan du virkelig ikke gå galt. Og for total ro i sindet har du deres 45 dage pengene tilbage garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map