GreenGeeks anmeldelse

GreenGeeks anmeldelse


Besøg GreenGeeks.com

GreenGeeks anmeldelse

GreenGeeks startede i 2006 og er siden vokset til at servicere over 150 lande med sine webhosting-muligheder. Baseret i LA, Californien, deres websted gik i live ikke engang et årti siden, selvom de har over 40 års erfaring med at levere webhosting.

De understreger "Grøn" i GreenGeeks, fordi de bruger vindkraftkreditter. Dette er deres vigtigste salgsargument, og hvad adskiller dem fra andre webhostingudbydere. Deres kundeservice er omfattende og giver 24-7-365 hjælp til alle deres kunder via e-mail eller telefon.

GreenGeeks funktioner

GreenGeeks er et team af højt erfarne personer, der leverer webhostingtjenester med kun den bedste race-serverhardware og avancerede softwareprogrammer, så dit websted kan komme i gang så hurtigt som du kan administrere. Blandt deres tilbud tilbydes:

Overkommelige planer

Ubegrænset båndbredde

Ubegrænset diskplads

24/7/365 Support

30 dages pengene tilbage garanti

Dette gør deres tjenester tiltalende for næsten enhver, der måske ønsker et websted til deres egne tjenester.

Delt hostingplaner

Forhandler hosting planer

VPS-hostingplaner

De hævder, at deres servere vil holde dit websted konsekvent online med så lidt nedetid som muligt på grund af deres udstyr af høj kvalitet. Dette udstyr inkluderer 24 GB DDR3 Ram, Intel Dual Quad Core Xeon-processorer, RAID-10 lagringsarrays og Gigabit-forbindelse til deres switches.

GreenGeeks

GreenGeeks gør også meget for at yde superlativ kundeservice til hver enkelt person, der bruger dem til hosting. De giver konstante 24-7 muligheder for at kontakte virksomheden via telefon eller e-mail og en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dem.

GreenGeeks hovedfunktion er i deres navn. De hævder at være en "grøn" Selskab. Hvad det betyder er, at de køber mange vindkraftkreditter for at opveje den økologiske skade, Internettet gør på Jorden. Deres garanti for alle deres kunder er, at de altid vil erstatte tre gange den mængde energi, de lægger ud.

Mange kunder vil synes det er trøstende at vide, at når de bruger deres hjemmeside og tjener penge, vil de også hjælpe miljøet ved at vælge GreenGeeks. Faktisk vil dit kulstofaftryk faktisk være negativt, mere end at fortrænge den skade, du muligvis gør med dit elektriske forbrug.

Deres kundeservice er værd at bemærke igen som en del af deres vigtigste funktioner, fordi det er let at tænke på en webhostingtjeneste som blot en grund, hvor du betaler for at placere din egen ejendom, og ejerne ofte er fraværende. Dette er ikke tilfældet med GreenGeeks. De er meget ivrige efter at behage og forpligtet sig til, at kundetilfredshed er grundpallen i deres forretning.

Uptime & Ydeevne

GreenGeeks tager oppetid meget alvorligt. Som nævnt ovenfor køber de det bedste inden for hardware- og softwarefunktioner, så de kan minimere nedetid og eliminere næsten alle ikke-planlagte pauser i service. De holder klienter til et lavt antal pr. Server i stedet for at samle serverne op bare for at tjene flere penge. Dette giver hver server plads til "træk vejret" så det aldrig er overbelastet.

Stadig forbereder de sig på det værste, bare for tilfældet. Deres politik inkluderer natlige sikkerhedskopier af alle klientdata, så i tilfælde af et sammenbrud eller uventet nedbrud kan klienter genvinde mest – hvis ikke alle – deres oplysninger og hente, hvor de slap..

GreenGeeks startside resultater:

Startsiden indlæses på 2,1 sekunder

Hjemmesiden er fuldt indlæst på 3,2 sekunder

(Testserverregion: Los Angeles, USA. Forbindelse: Kabel (5/1 Mbps ved hjælp af Chrome). Dato: 10. marts 2014)

Pengene tilbage garanti

Med GreenGeek er det frit for kunder at annullere deres konti til enhver tid uden at betale for det. Virksomheden tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti for nye hosting-konti, og du kan ikke finde nogen skjulte gebyrer.

Kunde support

Skal vi sige mere om emnet? Det er tydeligt, at kundesupport er en af ​​GreenGeeks højeste prioriteter og stolthedspunkter. Dette giver stor tillid til virksomhedens omdømme og ydeevne.

Med deres 24-7-365 support, udvidede telefontjenester, velkvalificerede teknikere og 30-dages pengene-tilbage-garanti virker det næsten absurd ikke at stole på dem.

GreenGeeks mangler kun live chat online. Imidlertid kan deres andre kundeservicefunktioner og deres pålidelige e-mail-reaktion muligvis kompensere for dette underskud. GreenGeeks er en fantastisk alternativ energiressource til webhosting, der gør godt for jorden og dens klienter.

GreenGeeks-kuponkoder

Her finder du GreenGeeks-kuponkoder (2015-opdatering – testet og arbejdet) for at spare dig penge på hosting-planer fra GreenGeeks. Brug denne GreenGeeks-kuponkode og få 20 procent rabat.

Få 20% rabat på alle GreenGeeks-hostingplaner. Pakker for så lavt som $ 3,96 om måneden!

KLIK HER FOR AT AKTIVERE KODE

Om GreenGeeks

GreenGeeks tager klimaændringer alvorligt. Grønt webhosting er ikke en form for markedsførings-gimmick. For hver 1x strømenhed tager GreenGeeks fra nettet, de køber 3x kreditter vindenergi og sender det tilbage til nettet for at udligne deres kulstofaftryk.

Kilde: greengeeks.com/green-hosting

GreenGeeks på Twitter

GreenGeeks-udtalelser





Virkelig solid, gode funktioner og god pris for WordPress hosting. Tæt på en 5 ud af 5 vurdering! (Oliver – 18. maj 2015)





Elsker det faktum, at jeg bidrager til miljøet, gode tjenester og pris er en bonus også :) (Tracy – 18. juli 2014)





GreenGeeks tiltrækkede mig fordi deres grønne web hosting-forpligtelse. Pengesparekuponkoden var også en medvirkende faktor lol. (Jose – 1. maj 2014)





Fantastisk firma, kraftfulde funktioner og fantastiske priser. Meget glad. Plus jeg hjælper miljøet. (Ken – 23. marts, 2014)





Jeg ved ikke meget om computere, men det lykkedes mig at få min blog op. Hver gang jeg har et teknisk supportproblem er Green Geeks-medarbejdere der for at hjælpe mig. (Fiona – 5. marts 2014)

GreenGeeks.com gennemsnitlige bedømmelse er

4.5 ud af 5.
Baseret på 5 anmeldelser.

GreenGeeks-planer & Prisfastsættelse

GreenGeeks tilbyder kraftfuld og funktionsrig hosting på delte, forhandler- og VPS-hostingplaner.

Diskopbevaring

Ubegrænset

Host ubegrænsede domæner

Gratis domænenavn til kontos levetid

Gratis startsted

Gratis webstedsmigration

Gratis træk og slip webstedsbygger

POP3 / POP3 Secure E-mail Support

Ubegrænset

IMAP / Secure IMAP E-mail support

Ubegrænset

Optræden med webstedsoverførsel

Ubegrænset

Videresendelse af e-mail-konti

Ubegrænset

E-mail Autoresponder

Ubegrænset

Add-on-domæner

Ubegrænset

Parkerede domæner

Ubegrænset

subdomæner

Ubegrænset

Yderligere FTP-konti

Ubegrænset

MySQL-databaser

Ubegrænset

CGI-Bin

Webmail-adgang

CGI-bibliotek

Server side inkluderer

Forside 2000/2002 udvidelser

Konto Kontrolpanel

FTP-adgang

SSH (Shell) adgang

Overstyre .htaccess-support

Anonym FTP

Logfiler + Site Stats

Brugerdefinerede fejlsider

Web-baseret filhåndtering

Brugerdefinerede Cronjobs

Spam Assassin Protection

Fantastico & Softaculous 1-klik installationsprogram

24/7/365 nordamerikansk support

30 dages pengene-tilbage-garanti

GreenGeeks gennemgangsoversigt

Så er Green Geeks noget godt?

GOOD: 30-dages pengene-tilbage-garanti. Billige priser. Generøse funktioner. Miljøvenlige. Gratis webstedsmigration.

Den IKKE-SÅ-GODE: Kundesupport er ikke altid den bedst egnede til absolutte begyndere.

Hvis pleje af miljøet er højt på din dagsorden, er det en no-brainer, at du skal få grøn webhosting fra GreenGeeks. De er det eneste webhostingfirma med en missionerklæring til at modregne kulstofemissioner. Men GreenGeeks er ikke kun den miljøvenlige gå til mulighed, når du køber webhosting. GreenGeeks er også et firma, der leverer kraftfuld, funktionsrig og overkommelig webhosting.

Virksomheden tilbyder en række hosting-pakker, der imødekommer enhver kundes behov, det være sig en personlig blog eller et websted for mindre virksomheder. Deres generøse funktioner, overkommelig pris og solid industrirygdom gør GreenGeeks til et anbefalet firma, der skal bruges i budgettet web-hosting-plads.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map